Onze Aanpak

Na het succes van Gast is Koning, introduceren wij vol trots Klant is Koning! Onze expertise en kennis over gast/klantvriendelijkheid, communicatie en het overtreffen van het verwachtingspatroon in de horeca willen we graag benutten binnen andere bedrijfstakken. We hebben hier een uniek concept voor opgezet, om zo de vraag vanuit de markt te kunnen beantwoorden. We creƫren een continue feedbackstroom, door middel van verschillende tools.

Wij combineren Mystery Visitor bezoeken met een training over klantvriendelijkheid, die op heel enthousiaste wijze gegeven wordt. Op deze wijze zijn wij in staat uw team een positieve boost te geven en houden we de spanning op de boog. Onze opdrachtgevers geven aan dat dit zorgt voor goede resultaten; de gemiddelde besteding per klant gaat omhoog, de klantvriendelijkheid verbeterd en het ziekteverzuim wordt minder, dit doordat de medewerkers meer plezier hebben in het werk.

Samen met u, de ondernemer en de medewerkers, streven wij ernaar om het niveau van klantvriendelijkheid in uw zaak te verhogen. Graag bespreken wij uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek, zodat wij hierop in kunnen spelen met de Mystery Visitor bezoeken en de trainingen over klantvriendelijkheid. Zo kunnen we eventuele knelpunten in uw organisatie wegnemen.

Introductie/training Klant is Koning
Nadat de wensen kenbaar zijn gemaakt, starten wij het traject met een introductietraining voor al uw medewerkers. Hierin introduceren wij het project Klant is Koning en worden de 10 Koninklijke Regels toegelicht. De 10 Koninklijke regels zijn tien regels waaraan elke medewerker zich moet houden om perfecte klantvriendelijkheid en service te kunnen verlenen. Deze regels zullen een leidraad vormen voor de medewerkers en hen stimuleren om het niveau van klantvriendelijkheid te verbeteren.

Alle trainingen geven wij bij u op locatie en op het door u vastgestelde tijdsstip, u hoeft dus niet met uw team ergens heen te reizen. De training duurt circa 1 uur. Wij verzorgen trainingsmateriaal zoals kaartjes, stickers en posters.

Mystery Visitor bezoeken
Na deze eerste training volgen er Mystery Visitor bezoeken. De Mystery Visitor vult een op maat gemaakte checklist in, die een realistisch beeld van de klantervaring schept. De rapportage hiervan krijgt u via de mail en de post toegezonden.

Uw Mening Telt
Het Uw Mening Telt systeem stelt uw klanten in de gelegenheid om hun feedback met u te delen. Wij laten kaartjes bij u achter, die u met uw klanten kunt delen. Via deze kaartjes kan de klant zijn/haar feedback delen via onze website. Deze feedback versturen wij direct naar u en wordt dus niet openbaar gemaakt. Op deze manier krijgt u zo veel mogelijk feedback, van zowel uw dagelijkse klanten als ook van de Mystery Visitor.